GRATIS GoalGetters Mini-Cursus 

Hoe ik je help je doel te behalen?

2. Doorloop mijn stappen 

Ik leer je de stappen uit de methode die ik al aan meer dan 600 studenten heb geleerd. Deze stappen gaan je helpen om sneller successen te behalen, je motivatie vast te houden en een positieve cirkel te creëren.   

Honderden GoalGetters zijn je al voorgegaan

Lifetime Toegang

Niet Goed, Geld Terug

600+ Studenten

GoalGetters Mini-Cursus

"Ik wilde maximaal kunnen presteren maar onbewust bouwde er mentaal en fysiek zo veel stres op waardoor ik bijna niet mijn bed meer uit kwam. Toen heb ik hulp gezocht. Vervolgens heb ik een berichtje gestuurd naar Sam en binnen 15 minuten had ik hem aan de lijn, vervolgens volgde ik zijn cursus. Hetgeen dat mij het meeste heeft geholpen is om gezonde gewoontes te creëren. Hij gaat samen met jou kijken naar jouw situatie en wat jij nu kunt doen om het te verbeteren. Als jij hulp nodig hebt om je doelen haalbaar te maken en je productiviteit omhoog te gooien dan is Sam echt een topper die jou daarbij kan helpen."

David Vermaas

Geverifieerde Goal Getter

"Ook al ben ik al veel bezig met persoonlijke ontwikkeling, ik heb toch weer nieuwe inzichten gekregen dankzij het GoalGetters traject van Sam. Ook heb ik vandaag een coachingscall gedaan waar hij naar mij heeft geluisterd en op basis daar van een hoop bruikbare tips en nieuwe energie gegeven om verder te bouwen aan mijn business."

Martin van de Pas

Geverifieerde Goal Getter

"Wat ik heel fijn vond aan de cursus is dat Sam oprecht andere ondernemers wilt helpen. Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel cursussen waarin je verschillende manieren leert om te beginnen met ondernemen, maar naast het businessmodel komt er namelijk nog ZO veel bij ondernemerschap kijken, wat meestal over het hoofd wordt gezien. Ik begreep maar niet waarom het steeds niet wilde lukken en door Sam ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die me echt hebben geholpen om de volgende stap te kunnen zetten richting mijn doelen en carrière."

Bennetta Morozov

Geverifieerde Goal Getter

Felicia Ang

Geverifieerde Goal Getter

"Met de begeleiding van sam en zijn methode ben ik erin geslaagd om mijn Bol.com bedrijf op te schalen van 0 naar 10.000 euro in vier maanden tijd. Een doel wat ik eerst als onmogelijk zag en pas voor over een jaar gepland had."

Veelgestelde Vragen

© 2020 Goal Getters

Algemene VoorwaardenPrivacy Policy

Kan ik dit niet gewoon zelf?

Ja dat kan zeker. Je kunt net zoals ik drie jaar lang boeken lezen, alle informatie opzoeken en veel fouten. Maar dit kost jou veel tijd en veel geld. Ik heb dit pad al bewandeld en verpakt in een overzichtelijke, duidelijke methode. Daarnaast is de GoalGetters ook een community van mensen die hun doelen aan het behalen zijn waar je vragen in kunt stellen. 

Hoe lang duurt een verandering?

Sommige van mijn studenten hebben al binnen een week hun eerste grote resultaten behaald. Dit zijn dingen die ze al maanden uitstellen of willen doen. Echter is niet iedere situatie hetzelfde. Wel is de methode erop gericht dat als jij er echt voor gaat je binnen een maand je eerste stappen richting je doel gaat zetten.

3. Samen maken we een plan

In onze 30 minuten 1-op-1 strategie gesprek gaan we samen jouw droom, doelen en de route daar naartoe opstellen. Ik geef je concrete tips en help je bij het behalen van het resultaat!

1. Bepaal je doom

In de mini-cursus leer ik je hoe je jou droom voor je ziet en omzet in kleine actie gerichte doelen. Deze doelen zijn de basis voor het volbrengen van je droom.

Kun je succes garanderen?

Garanderen niet, maar als je de stappen volgt van deze cursus en daarmee aan de slag gaat durf ik te stellen dat je er met meer uit gaat komen dan dat je er in ging. Dit kan zijn helderheid over wat je precies wilt, een gericht actieplan of een gedragsverandering. Het ligt aan jou, hoe ga je om met de content, hoe goed ben je voorbereid op de call en welke vragen stel je… 

Moet ik hier ondernemer voor zijn of willen worden?

Absoluut NIET! Iedereen heeft dromen en kan leren doelen stellen. Daar hoef je absoluut geen ondernemer voor te zijn. Veel van de GoalGetters zijn nog student of werken voor een baas. Zij doen datgene waar zijn gelukkig van worden en wat hun dromen zijn, daar kan ondernemerschap wel of niet tussen zitten.

Wat gebeurt er tijdens de 1-op-1 coaching?

Tijdens het telefoongesprek bespreken we jouw situatie en doelen, en bedenken we op basis daarvan de volgende stappen om je doelen te behalen. Dus wat zijn je dromen, waar sta je nu, en hoe ga je naar je dromen toewerken. Dit kan een financiële droom zijn, een relatie-doel of een fitness-doel. Dat maakt niet uit. Wij kijken samen wat voor jou de beste volgende stap is.

GoalGetters Mini-Cursus

"Na de training weet ik nu eindelijk wat ik wil en heb ik een goed plan hoe ik dat ga bereiken. Dit zorgt ervoor dat ik me nu een stuk zelfverzekerder voel en lekkerder in mijn vel zit."

- Dylano Plaizer

GRATIS

Incl. 30 min 1-op-1 coaching

Je gaat ontdekken:

🎯

Hoe je vol zelfvertrouwen betere keuzes vanuit je hart kan maken 

Wat de 6 redenen zijn waarom 92% van de mensen faalt om hun doelen te bereiken

Welke stappen je kan zetten om meer discipline te krijgen voor meer voldoening

Wat je kan doen om je wél aan je planning te houden zonder gedoe en tijdverspilling

Hoe je belemmerende patronen kan doorbreken met nieuwe gewoontes

🎯

🎯

🎯

🎯

Hoe je in 7 stappen meer helderheid krijgt over jouw
plan van aanpak om je doelen te bereiken

Voorkom dat je blijft stilstaan in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Jij wilt toch ook het maximale uit je leven halen? 

Om dat te bereiken kun je meedoen met mijn GoalGetters Mini-cursus. Hierin krijg je in 7 simpele stappen meer helderheid over jouw plan van aanpak om je doelen te bereiken!

Inclusief 30 minuten 1-op-1 coaching! 

Er is geen beter moment dan nu om te starten, want dromen zijn er niet voor niets. Laat ze stap voor stap uitkomen en ervaar het verschil!  

Dit besef kreeg ik, Sam Lucas, zelf 4 jaar geleden. Ik was verslaafd aan gamen en was ‘s ochtends niet uit bed te krijgen. Zonder doelen rommelde ik toen maar wat aan. 

Elke avond ging ik weer met een teleurgesteld gevoel naar bed. Samen met vrienden had ik allemaal mooie praatjes over wat we wilden bereiken. 

We zagen onze dromen helemaal voor ons. Maar het tegenovergestelde was de werkelijkheid: keer op keer lukte het mij niet om mijn doelen te bereiken. 

Waarom? 

Ik had geen concreet plan voor mezelf uitgestippeld. Daardoor liep ik continu vast, had ik motivatieproblemen en zat ik niet altijd lekker in mijn vel. 

Totdat ik ontdekte welke methodieken en stappenplannen je kan volgen om wél je dromen uit te laten komen. 

Het gevolg? 

Meer focus, energie, motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen! 

Besef je goed dat je maar één keer leeft? Dat het leven geen generale repetitie is? 

Jouw tijd en leven is kostbaar. Je hebt maar één kans om het maximale eruit te halen. 

Maar doe je dat ook écht?

Of vertoon je regelmatig uitstelgedrag, ervaar je hoge prestatiedruk, voel je dat je geleefd wordt en vind je het lastig om keuzes te maken? 

En blijf je voortdurend overdenken over:

  • wat je met je leven wilt doen? 
  • hoe je een concreet plan maakt om je dromen waar te maken?  

  • wat je kan doen om je ook écht aan je planning te houden? 


Weet dat er een oplossing is om dit te veranderen.

GoalGetters Mini-Cursus

Een doel zonder plan is slechts een wens!

Hoe wil jij terugkijken op je leven? Met spijt of een voldaan gevoel? 

Krijg Gratis ToegangKrijg Gratis ToegangKrijg Gratis ToegangKrijg Gratis ToegangKrijg Gratis ToegangKrijg Gratis Toegang